Bel ons: 06 51 85 90 70

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

Vul onderstaand formulier in en ik laat zo spoedig mogelijk van me horen!
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Welkom bij Gerdingh CS & TS

Uw partner voor commissioning services & technical support!


 • Ruim 30 jaar ervaring

  Dankzij mijn veelzijdigheid en decennialange ervaring kan ik voor vrijwel ieder technisch vraagstuk een uitkomst te bieden.

    

 • Internationaal inzetbaar

  De diensten van Gerdingh CS & TS kunnen zowel nationaal als internationaal geleverd worden.

 • Zeldzame expertises

  Thuis in complexe multi disciplinaire technische omgevingen: adviseur en controleur voor machineparken en on-site status van uw installatie(s).

 • Technische duizendpoot

  Van adviezen voor, evaluaties en onderhoud van complete machineparken tot het inbedrijfstellen/overdracht/overname van technische installaties.

Interesse in mijn diensten?

Diensten & doelstellingen

De doelstelling van Gerdingh CS & TS is het verlenen van technische diensten (Services), ondersteuning (Support) en advies aan bedrijven tijdens testen, inbedrijfstellen (Commissioning) en overdracht / overname van technische installaties. Deze ondersteuning kan zowel aan de producent als aan de afnemer en/of gebruiker van de technische installatie verleend worden.

 

Gerdingh CS & TS biedt deze services op het gebied van mechanische en elektrotechnische installaties, instrumentatie, regel- en besturingstechniek en procestechniek. Het opstellen van test-, inbedrijfstellings- en overdracht protocollen kan daarnaast ook onderdeel uitmaken van de geleverde diensten.

 

Een tweede doelstelling van Gerdingh CS & TS is het verlenen van technische ondersteuning aan bedrijven die zelf niet voldoende kennis of capacteit in huis hebben om hun machinepark adequaat te kunnen beheren of voor andere technische vraagstukken staan waarbij zij hulp kunnen gebruiken. Uiteraard kan er een inspectierapport of advies geleverd worden.